Pöydän varaaminen

Voit varata meiltä myyntipöydän laittamalla sähköpostia osoitteeseen kirppiskahvio@gmail.com tai soittamalla p.040-8652534. Pöytävuokra on 25€/viikko (45€/2 viikkoa). Vuokraan kuuluu pöytä sekä rekki. Myös laput ja henkarit jne. kuuluvat samaan hintaan.

Voit tuoda myytäväsi edellisen päivän iltana klo 17.00-18.00 tai vuokra-aikasi ensimmäisen päivän aamuna. Muista että hyvä kuntoiset ja siistit tuotteet myyvät parhaiten.

Kirppiskahvion Säännöt

Kirppiskahviossa yksityiset ihmiset myyvät käytettyä, itseltään ylijäänyttä tavaraa. Uusien tuote-erien, piraattituotteiden, aikuisviihteen, käyttäjälleen vaaraa aiheuttavien laitteiden ja aineiden (aseet, lääkkeet, helposti syttyvät aineet yms.) sekä huonekasvien ym. pilaantuvien tuotteiden myynti on kielletty. Vastuu vastoin näitä ehtoja myyntiin tuotujen tuotteiden aiheuttamista vahingoista on myyntipaikan vuokralaisella. Kirppiskahvio pidättää itsellään oikeuden poistaa myynnistä sopimattomaksi tai laittomaksi katsomansa tuotteet.

Vuokra-aika

Minimi vuokra-aika on viikko (7 päivää) ja jakson 1. päivä voi olla kaikki muut päivät paitsi ei sunnuntai. Tuotteet voi tuoda myyntipaikalle vuokra-ajan ensimmäisenä päivää, heti liikkeen virallisen sulkemisajan jälkeen (esim. arkisin klo 17-18 tai aamulla vuokra-ajan alkaessa). Maksimi vuokra-aika yhdellä kertaa on 4 viikkoa jonosta riippuen.

Pöytävuokra on 25€/viikko (45€/2 viikkoa). Vuokraan kuuluu pöytä sekä rekki. Myös laput ja henkarit jne. kuuluvat samaan hintaan.

Vuokranmaksun voi suorittaa heti tai vaihtoehtoisesti aina viikon jälkeen tilitettävistä myynneistä.

Vuokran maksu

Vuokranmaksun voi suorittaa heti tai vaihtoehtoisesti aina viikon jälkeen tilitettävistä myynneistä. Kirppiskahvio palauttaa asiakkaalle myyntipaikan vuokran mikäli peruutus tapahtuu 24h ennen vuokra-ajan alkua. Kirppiskahvio poistaa peruuttamatta jääneet ja vuokra-ajan alkamispäivänä lunastamatta jääneet varaukset aloituspäivänä sulkemisajan jälkeen, jos asiakas ei ole ilmoittanut myöhäisemmästä aloituksesta.

Myytävät tuotteet ja hinnoittelu

Myytävien tuotteiden olisi hyvä olla siistejä sekä ehjiä. Vaatteiden olisi hyvä olla lisäksi silitettyjä, näin myynti käy yleensä parhaiten.

Hintalappuun merkitään pöytänumero, hinta sekä lisäksi mm. vaatteissa, myös koko kannattaa ilmoittaa.

Sijoita myyntiin tuomasi tavarat rekissä oleviin henkareihin tai myyntipöydälle. Tavaroita ei saa sijoittaa lattiatasoon käytävälle. Kirppiskahvio poistaa myynnistä lattialla olevat suuret tuotteet ja ilmoittaa poistosta. Ilmoituksen jälkeen tuote tulee noutaa Kirppiskahviosta vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen Kirppiskahvio veloittaa tuotteen säilytyksestä 5,00 €/päivä.

Ei pöytävuokrausta: Jos tuo esim. hyllystön myyntiin eikä ole vuokrannut pöytää, niin provisiopalkkio on silloin 20% tuotteen hinnasta. Muistathan tässäkin tapauksessa kysyä ensin mahtuuko.

Suojaa arvokkaimmat tavarasi

Cd-levykoteloiden sisällys kannattaa tuoda kassalle (max 20 kpl/asiakas), josta ne annetaan ostajalle myynnin yhteydessä - jätä myyntipöytään ainoastaan tuotteiden kotelot. Yritetään yhdessä estää varkaiden toiminta kirppiksellämme, joten ÄLÄ TUO ARVOKKAITA TAVAROITA PÖYTÄMYYNTIIN, vaan varaa niille myyntipaikka Kirppiskahvion Kauppapaikalta.

Suosittelemme vuokrakauden viimeisenä päivänä kierrosta kirppiksellä, sillä tavaroita ja vaatteita kulkeutuu asiakkaiden käsissä muihin pöytiin. Henkilökuntamme vie niitä paikoilleen niin paljon kuin mahdollista, mutta kannattaa myös olla itse aktiivinen. Tarkasta lähtiessäsi "Hintalaputtomat tuotteet" -paikalta löytyykö sieltä sinun mahdollisesti hintalaputtomia tuotteitasi.

Vuokrapaikan tyhjennys

Paikka pitää tyhjentää vuokra-ajan viimeisenä päivänä, ma-su klo 18 mennessä. Varkauksien valvonnan takia tavaroita ei saa viedä kesken myyntiajan pois. Tyhjentämättä jääneet paikat tyhjennetään Kirppiskahvion toimesta ja asiakkaalta veloitetaan tyhjennyksestä 10,00 euroa.

Tuotteiden säilytys

Säilytämme tuotteita, jotka ovat ilman lappua tai kirpparille jääneet 2 viikkoa.

Myyntitulojen tilitys

Tilitykset maksetaan 7 päivän välein pöydän aloittamisesta ellei toisin sovita. Tilityksen voi noutaa vain pöydän vuokrannut henkilö henkilötodistuksen kanssa.

Myyntiajan päättäminen:

Pöydän vuokraajan tulee ilmoittaa lopettamisesta min. 2 vrk ennen myyntiviikon päättymistä.

Kysyttävää

Mikäli sinulla on kysyttävää niin vastaamme kassalla tai voit soittaa numeroon p. 040 8652534 tai sähköpostilla kirppiskahvio@gmail.com. Huomioithan että pöytävarauksen voi tehdä myös sähköpostiin.